Werken bij Wingerden Paprika

De directie van het teeltbedrijf Wingerden Paprika wordt gevormd door John en Theo van Wingerden. Wingerden Paprika brachten in 2010 als een van de eerste telers de oranje paprika op de markt.

Openstaande vacatures

Vacature Titel Locatie Afdeling Datum
Paprika snijder Monster, Zuid-Holland Snijwerk 8 januari 2016

Wingerden Paprika kweekt als een van de weinige in haar regio de oranje paprika.

Wingerden Paprika heeft haar focus gericht op het telen van oranje paprika.

Wingerden Paprika bestaat uit 5 ha.

Samenwerking met Harvest House

Wingerden Paprika is lid van Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers is Harvest House continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn.

Dit resulteert uiteindelijk in het oogsten van het beste rendement. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij zijn bereikbaar via de telefoon, of je kunt online een bericht achterlaten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

placeholder
Medewerker Harvest House
Sales afdeling, Harvest House

Meer te weten komen over Wingerden Paprika?

Wij gebruiken functionele cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. We gebruiken analytische cookies om onze website te verbeteren.