Maak kennis met Harvest House

Harvest House is één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten.

Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn ze continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met hun innovatieve vermogen maken hun de solide, meedenkende partner die zij graag willen zijn. Onze vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie.

Met ruim 42 aangesloten paprikatelers en 471 hectare teeltoppervlak is Harvest House Nederlands grootste paprikaleverancier.

Voordelen van Harvest House

Energiezuinig Telen

Niet alleen gaan ze uiterst efficiënt om met fossiele brandstoffen, maar ze zijn ook continu op zoek naar nieuwe manieren om energie op te wekken.

Warmtekracht-koppeling

Een WKK wekt energie op waarbij de geproduceerde electriciteit wordt teruggeleverd aan het net en de overgebleven CO2 in de kas door de planten wordt opgenomen.

Maximaal biologisch

Om de planten en vruchten te beschermen tegen ziekten en plagen maken onze telers gebruik van biologische gewasbescherming.

Watermanagement

Op jaarbasis is er gemiddeld per hectare (10.000 m2) tussen de 15.000 tot 20.000 m3 (dat is 15.000.000 tot 20.000.000 liter) water nodig voor de teelt. Het is dus van groot belang voor onze vruchtgroentetelers dat deze processen zo efficiënt en duurzaam mogelijk worden ingericht.

Waarom Harvest House?Harvest House, Where Business Grows.

Harvest House is meer dan een uitbetaalprijs. Samen met onze telers is het onze missie om ons te ontwikkelen tot dé vruchtgroentespecialist van Europa. Dit willen we niet alleen bereiken door onze omvang en onze jaarrond teelt, maar ook door kennispartner te zijn voor zowel teler als retailer. Van zaadje tot verpakking, bij Harvest House hebben we de kennis in huis om als gedegen gesprekspartner te fungeren voor alle ketenpartners.

Het onderscheidend vermogen van Harvest House ligt niet alleen bij ons assortiment. Harvest House telers zijn innovatief en telen met lef.

Productoverzicht op basis van hectare

Tomaten 49%
Paprika 48%
Komkommer 2%

Kom in contact met Wingerden Paprika

Wij gebruiken functionele cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. We gebruiken analytische cookies om onze website te verbeteren.